LÄSkiga bokklubben

Nu är LÄSkiga bokklubben över och vi har hunnit med riktigt mycket! Fem spökhistorier, fem filmer, sex pyssel och… tyvärr bara tre bokprat, eftersom böckerna inte kom fram förrän tisdag eftermiddag. Men tretton utlånade böcker!

Jag får göra flera inlägg för att få plats med att berätta allting!

Så här såg det ut när vi pysslade:

Vikt pappersbåt med pappersbrygga och gubbe. Barn sitter och gör olika pyssel. Pappersgirlang som föreställer pumpor. Fem barn i pappersmasker med olika monster. Barn sitter och ritar masker. Fladdermöss vikta av svart papper.

 

Och här finns sidor där du själv kan göra samma pyssel:

Fladdermus

Spindel

Pappersmasker

Pumpagirlanger

Höstlöv

Pop up-kort

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *