Författarbesök: Katarina Genar

I går hade alla i klass 1 besök av författaren Katarina Genar. Hon har skrivit böckerna om Mystiska skolan, som nästan alla ettorna hade läst. Några av klasserna hade också haft högläsning ur andra av hennes böcker: En hemlig vän, Pensionat Vidablicks gåta och Silvervinges hemlighet – spännande berättelser om saker mitt emellan fantasi och verklighet.

Katarina berättade om sina böcker och om hur det är att vara författare. Barnen lyssnade intresserat och hade många frågor som hon svarade på. Till sist skrev varje klass och Katarina en berättelse tillsammans. Nästa inlägg i bloggen är berättelserna som klasserna skrev.

Det var ett både roligt och intressant besök!

Barn räcker upp handen för att visa att de har läst Katarina Genars böcker. Katarina Genar hjälper barnen att hitta på en gemensam saga. Barn räcker upp handen för att visa att de läst Katarina Genars böcker. Katarina Genar skriver autografer till barnen. En av berättelserna som klasserna skrev tillsammans. Katarina Genar visar sina böcker för klass 1C.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *