Några sagor till

Jag lovade att ni skulle få se några Comic Life-sagor, men när jag tittade närmare visade det sig att det saknades publiceringstillstånd från många av barnen. Ni kan i alla fall få se denna charmiga saga om Prinsessan Violetta, omgjord till Slideshare-fil för att kunna få plats på sidan:

Det finns också ett par Adobe Voice-sagor till. Några tjejer i trean som varit med i fritidsgrupperna ett tag kom in en av de sista eftermiddagarna på terminen och hittade raskt på dels en ruskig saga om en mördare, dels en gullig saga om en älva. I den nya uppdaterade versionen av Voice kunde de snabbt få foton till sagan. De visste precis hur de skulle göra, så det enda jag behövde hjälpa till med var engelskan till bildsökningarna.
Lilla Älva
Mördaren

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *