Ansiktsmålning

Idag har fritidsbarnen haft ansiktsmålning här i biblioteket på förmiddagen. Det var så många intresserade att jag aldrig skulle hunnit med alla själv! Med hjälp av tre ur fritidspersonalen lyckades vi tillsammans sminka 18 barn på två timmar. Sedan var både tiden och färgen slut.

En del målningar var svårare än andra… Själv är jag extra stolt över min solnedgång (foto 2) och fjäril (foto 8). Båda dessa målningar, samt flera av de andra, är hämtade ur boken Måla roliga ansikten av Chris Caudron och Caro Childs. (Fast de är förstås ännu snyggare i boken!)

Alla barnen får inte synas här på webben, men på I-katalogen finns foto på allihop. De var så tålmodiga och duktiga allihop och fick sitta stilla så länge att det inte är konstigt att många ser så trötta ut!

Hemmabarn som läser detta, kom ihåg att ni också får bli ansiktsmålade om ni vill, nämligen på torsdag klockan 13!

Tiger Solnedgång över Söderhavslandslap Tiger Pierrotclown Hjärtans kär - girlanger med hjärtan och blommor Vampyr med huggtänder och glasögon. Fjäril med kroppen över näsryggen och vingarna över kinder och ögon Fjäril med kroppen över näsryggen och vingarna över kinder och ögon Blåmålat ansikte med hjärtan Vampyr som anfaller

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ansiktsmålning

  1. Åsa skriver:

    Wow vilka fina ansiktsmålningar. Jag har också ansiktsmålat mina flickor hemma ett par gånger under lovet. Det är riktigt roligt både för den som målar och den som blir målad. /Åsa 1c

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *